Back to top

O nas

Z veseljem vas vabimo, da si preberete nekaj besed tudi o nas samih, ter da spremljate našo zgodbo še naprej. Hkrati pa se zahvaljujemo tudi za vso dosedanjo podporo, ki smo je bili deležni do sedaj.

V naši zgodbi je v ospredju velika mera družinske tradicije. Že od začetka ustanovitve prve fizične trgovine dalje smo stremeli za ciljem združevanja kakovostnih oblačil po kupcu primernih cenah. Tako vam nudimo vse od najnovejše – trendovske mode do klasičnega – casual programa.

Naša ekipa vam je na voljo za ideje ter posvete kaj obleči in kako kombinirati svoj outfit, tako za vsak dan kot tudi za posebne priložnosti.

0
Dolgoletna tradicija
0
Število trgovin

Začetki Boutique BLACK JACK segajo v daljno leto 1993. Takrat je mlad par uresničil svoje sanje ter odprl eno izmed prvih prodajalen jeansa na Koroškem.

S širjenjem povpraševanja in ponudbe pa se je v trgovinah potrebovala tudi pomoč. Tako se je ekipa večala, zaposlile so se prve prodajalke, ki se jih mnogi zagotovo še spomnite. Skozi leta je bilo doživetih precej različnih podvigov, Prodajalne Black Jack tako trenutno delujejo na treh lokacijah po Koroškem v Slovenj Gradcu, v Prevaljah ter v Radljah ob Dravi.

V letu 2020 pa je svet nekoliko zaustavila pandemija. Tako je prišlo do odločitve, da se z dolgoletnimi izkušnjami in tradicijo ob strani, preverijo še neznane vode. Porodila se je ideja o lastni spletni trgovini, kjer so se novim izzivom pridružili še ostali člani družine.

Četudi je podjetje družinsko, pa med svoje vrste vključuje tudi ekipo marljivih delavk in delavcev. Ti skrbijo za vaše dobro počutje in lep izgled tako v fizičnih prodajalnah na različnih lokacijah, kot tudi za hitro komunikacijo in morebiti pomoč v spletni trgovini.

Ker se Black Jack trgovine gibljejo po smernicah kakovosti v vseh pogledih pojma, pa poleg obširne ponudbe modnih izdelkov, spodbujajo tudi obojestransko komunikacijo med njimi in vami-kupci, saj je vaša sreča na njihovem prvem mestu.